• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

in-lite

Vår produkt

Nederländsk kvalitetsdesign

In-lite formger, producerar och levererar tongivande utomhusbelysning med LED. Det har vi gjort i mer än 15 år.

Vår egen design från ljuskälla till ytbeläggning
Vi formger våra produkter själva. Från ljuskälla och hölje till ytbeläggning. När vi konstruerar våra armaturer tar vi alltid hänsyn till de extrema omständigheterna i trädgården. Vi använder bara material av hög kvalitet och samarbetar med ledande tillverkare i branschen. Vi testar våra egna produkter omsorgsfullt innan vi marknadsför dem. På så sätt kan vi med gott samvete ge 5 års garanti. Nederländsk kvalitetsdesign, alltså. Nyfiken på hur vi utvecklar våra produkter? Ta en titt på vårt Forskning & Utveckling.

Läs mer

Unikt och varierat sortiment
Vårt sortiment innehåller en mängd unika armaturer, både vad det gäller ljustyp och formgivning. Vi arbetar hårt för att förnya och förbättra vårt sortiment. Kontinuerligt. Till exempel vad det gäller våra armaturers effektivitet. Men vi tycker också att det är viktigt att våra utomhuslampor inte bara är praktiska på kvällen, utan att de också accentuerar din smak och livsstil på dagen. Därför har vi den senaste tiden introducerat nya färger och ytbeläggningar. Vi har också olika tillbehör som du kan ställa in ljuset och armaturerna med efter eget tycke och smak. På så sätt kan du skapa en unik utomhusplats som du kan njuta av både på kvällen och på dagen!

Till vårt sortiment

in-lite nederländsk kvalitetsdesign
in-lite demonstrationslokal
vägglampa ACE in-lite
in-lite lab

Innovation skiljer ledare från följare

Vi på in-lite vill inspirera och informera dig på bästa möjliga sätt. Vi vill visa upp fantastiska produktkombinationer och ljuseffekter, på häftiga platser. I coola städer, både inom landet och utomlands. För att göra det har vi grundat in-lite lab. En speciell del av in-lite som är på jakt efter originella platser. För att belysa dem och visa upp dem för världen. Så att du och resten av världen kan upptäcka de många möjligheter som belysning från in-lite erbjuder. Och hämta inspiration till din egen utemiljö. Våra Creative Light Specialists från in-lite lab. vågar ta stora steg - förbi befintliga armaturer och uppenbara belysningslösningar. Deras motto är ”dare to be different”...

Mer om lab.