• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

Service

Vanliga frågor

Garanti

Får jag garanti på in-lites produkter?

Ja, vi erbjuder en omfattande garanti. Gå till sidan Garanti & reparationer

Hur kan man göra anspråk på garantin?

Information om det hittar du på sidan garanti & reparationer. Vi rekommenderar att du alltid registrerar ditt köp hos oss. Då kan vi snabbt hjälpa dig om det skulle behövas.

Kan jag göra anspråk på garantin om jag inte något inköpsbevis eller kvitto?

Du har 5 års garanti på dina produkter från in-lite. För att kunna göra anspråk på garantin måste du ha ett inköpsbevis. Om du inte har det (längre), kan du be din återförsäljare eller trädgårdsmästare att ordna med (en kopia på) ett kvitto på beträffande köp.

Vad täcks av garantin?

Vi ger 5 års garanti på armaturer, transformatorer, kablar, Easy-Locks, kabelkopplingar (CC-2) och mini-connectorn, såvida de har monterats enligt instruktionerna i bruksanvisningen. Vi ger ingen garanti på utbytbara LED-, halogen- och glödlampor. Om delar som inte kommer från in-lite används i systemet, förfaller garantin. Inga rättigheter kan förskaffas angående det antal drifttimmar som anges för LED-ljuskällorna. IOm det gäller en ersättningsprodukt kan man endast göra anspråk på garantin under den tid som återstår av den redan löpande garantiperioden. Observera! När du installerar systemet, tänk på att utbytbara delar måste vara åtkomliga. Det gäller armaturer, transformatorer, kablar, Easy-Locks, kabelkopplingar (CC-2) och mini-connectorn. Se också vår sida Garanti & reparationer.