• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

Sortiment

System

Produktgrupp

in-lite har ett brett sortiment av utomhusbelysning, tillbehör och reservdelar. Kombinera olika typer av armaturer med varandra för en komplett belysningsplan och god ljusbalans. Specifika önskemål? Till vår utomhusbelysning finns det också olika (monterings)tillbehör.

Förfina ditt val
Tillämpningar

Vad vill du belysa? För att hjälpa dig att välja belysning, har vi angett vilka tillämpningar som passar till varje specifik armatur.

Ljustyp

Det finns utomhuslampor med olika sorters ljus:

  • Direkt ljus. Ljuskällan lyser direkt på ytan som ska belysas. Till exempel ett plank, en uppfart eller gavel. Armaturer med direkt ljus får detaljer att synas och skapar tydligt avgränsade skuggor.
  • Indirekt ljus. Ljuset reflekteras mot en yta, en vägg till exempel. Armaturer med indirekt ljus gör att utrymmet ser större ut och skapar stämning.
  • Diffust ljus. Ett spritt, stämningsfullt ljus. Armaturer med diffust ljus ger en jämn fördelning av ljuset och mjuka skuggor.
  • Accentuerat ljus. Samlat ljus med hög intensitet. Armaturer med accentuerat ljus lämpar sig till att belysa träd och föremål med.
Inmontering markspotlights

Vilken markspotlight man väljer beror bland annat på vilket yta som den ska arbetas in i. In-lite har markspotlights som kan användas både i hårda och mjuka ytor.

Färg

Till ytan på våra armaturer väljer vi färger som passar bra till utomhusmiljön, till exempel Warm silver och mörkgrått. En mer uttalad smak? Välj vitt eller en lyxig variant i kortenstål.

Spänning

In-lites har utomhusbelysning som baseras på:

  • 12 volt, kan anslutas till in-lite-systemet (transformator, ljussensor en kabel)
  • 100 - 230 volt, kan anslutas till elnätet
Ljusriktning

Ett trädgårdsobjekt kan belysas från olika håll. Variera med olika ljusriktningar och typer av utomhuslampor. På så sätt uppstår ett lekfullt ljus.

Ljusräckvidd

För varje armatur har vi angett vilken räckvidd ljuset har. Om ett stort träd ska belysas krävs förstås en större räckvidd än för att markera en gångstig.

Egenskaper

I vissa situationer är det viktigt att veta vilka specifika egenskaper som en utomhuslampa har. Vissa av våra utomhuslampor kan man till exempel köra över och andra kan användas under vattnet.

IP-klass

IP-värdet (International Protection Rating) på armaturen talar om hur väl den tål damm och vatten. Den första siffran beskriver hur tålig armaturen är mot damm, den andra om den tål vatten. Ju högre tal, desto säkrare armatur.

Det finns in-lite utomhuslampor i följande IP-klasser:
- IP-55, dammtät, stål vattenstrålar
- IP-67, maximalt dammtät, håller tätt för vatten under kort tid på begränsat djup
- IP-68, maximalt dammtät, vattentät, klarar långvarig nedsänkning under vatten på större djup

 In-Lite - Transformator - HUB-50
Nyhet!

HUB-50

Transformator 50 VA med två kabelingånga
In-Lite - Transformator - HUB-100
Nyhet!

HUB-100

Transformator 100 VA med två kabelingång

System

in-lite utomhusbelysning baseras på lågspänning (12 volt). Vår belysning kan du alltså installera själv, säkert och enkelt. Du behöver bara en transformator och en 12-voltskabel. Transformatorn styr belysningen och sköter strömförsörjningen till systemet. Med hjälp av ljussensorn tänds belysningen automatiskt när det blir mörkt, och med timern kan du ställa in antalet timmar den ska vara på. Lågspänningskabeln leder strömmen och får armaturerna att lysa. Se alltid till att din transformator är tillräckligt stark (effekt i watt) för armaturerna i din belysningsplan. Tänk också på det maximala avstånd som du kan nå med 12-voltskabeln. För utförlig information om vårt system, gå till sidan ”in-lites 12-voltssystem”

Bewegingsmelder voor de HUB-50 & HUB-100
Nyhet!

MOVE

Rörelsedetektor för HUB-50 & HUB-100.
MOVE EXT-CORD 5M
Nyhet!

MOVE EXT-CORD 5M

Förlängningskabel 5 m MOVE rörelsedetekt

CBL-40 10/2

Kabel 12 V 40 meter
In-lite trädgårdsbelysning System

CABLE CAP MEDIUM

Täckpluggar 12-voltskabel 10/2

CABLE CAP STANDARD

Täckpluggar 12-voltskabel 14/2

CBL-120 10/2

Kabel 12 V 120 meter

CBL-200 14/2

Kabel 12 V 200 meter

CBL-25 14/2

Kabel 12 V 25 meter

CBL-40 14/2

Kabel 12 V 40 meter

CC-2

Kabelkoppling

CBL-EXT CORD 1MTR

Förlängningskabel 1 meter

CBL-EXT CORD 2MTR

Förlängningskabel 2 meter

CBL-EXT CORD 3MTR

Förlängningskabel 3 meter

SPLITTER

Kabeldelare för ljussensor/armatur
Låt oss ge dig skräddarsydda råd på våra försäljningsställen

Vet du inte precis vad du vill ha eller behöver?

Låt oss ge dig råd

Vi förstår att du kanske behöver lite hjälp när du ska välja rätt belysning till din trädgård eller uteplats. För skräddarsydda råd om belysning kan du kontakta våra försäljningsställen.

Försäljningsställen