• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

Remade With Love

Utomhusbelysning steg för steg

in-lite Utomhusbelysning steg för steg remade with love

Utomhusbelysning steg för steg

Vårt system är mycket flexibelt. Vill du börja med ett par lampor och kanske skaffa flera senare? Inget problem! Har du sett vår nya kollektion och skulle du gärna vilja förnya belysningen i din trädgård? Med hjälp av vårt system kan du enkelt anpassa och utöka belysningen i trädgården.

Nyfiken på hur bloggaren Anne från ”Remade with love” gick tillväga? Läs mer…

Steg 1 - in-lite utomhusbelysning steg för steg

Steg 1 | Prydnadsträd och trädgårdsskjul

Bloggaren Anne från ”Remade with love” hade i förväg noga tänkt ut vilka delar och föremål i trädgården som hon ville lyfta fram och belysa. Sedan anlade hon steg för steg belysning i sin trädgård. Hon började med ett par spotlights och en vägglampa för att lysa upp äppelträdet och uthuset.

Produkter:

Totalt: € 559,00 inkl. moms

Steg 2 - in-lite utomhusbelysning steg för steg

Steg 2 | Matplatsen

Sedan var det dags för hennes favoritplats i trädgården: matplatsen. Här installerade hon ACE-vägglampor på planket. ”Lampan ger ett mycket fint ljus som inte bländar och jag gillar den tuffa, mörka designen”, berättar Anne.

Produkter:

Totalt: € 1115,00 inkl. moms

Steg 3 - in-lite utomhusbelysning steg för steg

Steg 3 | Häggmispel & hortensia

Hon har också använt NERO markspotlights och MINI SCOPE spotlights för att lyfta fram häggmispeln och hortensiorna. Anne: ”Med belysning kommer växterna bättre till sin rätt.”

Produkter:

Totalt: € 1503,00 inkl. moms

Steg 4 - in-lite utomhusbelysning steg för steg

Steg 4 | Prydnadsgräs i rabatterna

Sist men inte minst, för att komplettera bilden, placerade Anne ut ett antal golvlampor bland prydnadsgräsen. Anne: ”Tack vare den stämningsfulla trädgårdsbelysningen kan vi njuta extra länge av vår trädgård, och dessutom kan vi se varandra väl, vilket jag personligen tycker mycket om.”

Produkter:

Totalt: € 2145,00 inkl. moms

Installationsprocess

Nyfiken på hur Anne upplevde installationsprocessen? I sin blogg, ”Remade with love” förklarar Anne hur hon gick tillväga med en belysnings- och kabelplan.

Läs mer
in-lite utomhusbelysning steg för steg

Vill du ha mer inspiration?

Vill du ha mer inspiration om trädgårdar och utomhusbelysning? På vår hemsida ger vi inspiration om olika trädgårdsobjekt såsom plank, dammar, altantak och träd.

Titta på trädgårdsobjekt med belysning