• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

in-lite

Om in-lite

Vi är in-lite

in-lite är ett ungt nederländskt företag som formger, tillverkar och säljer tonangivande utomhusbelysning med LED. Våra produkter finns att köpa via ett speciellt utvalt nätverk av distributörer, återförsäljare och trädgårdsproffs i Europa och Nordamerika. Nyfiken på våra produkter? Det här garanterar vi.

Nederländsk kvalitetsdesign

Vi formger all vår utomhusbelysning själva. Det betyder att vi kan erbjuda ett exklusivt sortiment av hög kvalitet.

Ø Mer om produkter

Energisnål & Hållbar

Våra armaturer är försedda med högvärdiga LED-ljuskällor som förbrukar extremt lite energi och håller mycket länge.

Ø Mer om LED

Vi garanterar enkelt & flexibelt

Belysningen från in-lite baseras sig på lågspänning. Den är enkel att installera, anpassa och utöka.

Ø Mer om system

5 års garanti

Med vår omfattande garanti på 5 år kan du utan bekymmer njuta av vår belysning.

Ø Mer om garanti
in-lite takterrass
in-lite visningsträdgård
In-lite demonstrationslokal
vi utbildar trädgårdsproffs i vår visningsträdgård

Mer än ett märke

in-lite är mer än ett märke för utomhusbelysning. Vårt företag har en mission. Varje dag arbetar ett team på ca tjugo entusiastiska personer med att skapa unika utomhusmiljöer. Det gör vi genom att skapa vackra utomhuslampor, men framför allt genom att inspirera så många som möjligt och visa dem att belysning hör hemma i alla sorters utomhusmiljöer.

Det gör vi inte på egen hand. Ett brett nätverk av speciellt utvalda partners och trädgårdsmästare har precis samma vision och mission. Dessa proffs utbildar vi i vår visningsträdgård och inspirerar dem med unika belysningstillämpningar. Sedan skapar vi, tillsammans, unika platser av olika utomhusmiljöer. Platser där man vill vistas, och njuta, även när det är mörkt.

forsaljningsstallen

Vårt huvudkontor

in-lite har sitt säte i ett nytt, modernt kontor i Gorinchem, Nederländerna. Där finns också en (visnings)trädgård och takterrass. Det nya kontoret öppnades officiellt i mitten av 2016. Titta på, och njut av, vår officiella ”aftermovie”!

om in-lite vårt team

in-lite-teamet

På in-lite design bv i Nederländerna arbetar ca tjugo personer på olika avdelningar. Nyfiken på människorna bakom namnet in-lite? Från Sales till Finance... här har vi samlat alla våra duktiga medarbetare. Lär känna in-lite-teamet!

Ø Till teamet