• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

Love all shapes & sizes

Nya produkter höst/vinter 2018

Finns hos din in-lite dealer från och med i höst/vinter!

PUCK-serien, ACE HIGH, HALO-serien och MINI WEDGE DARK

Våra nyförvärv fanns att beundra i natträdgården på GaLaBau-mässan i Tyskland. Nu kan du också lära känna vår nya PUCK-serie, ACE HIGH, HALO-serien och MINI WEDGE DARK som introduceras steg för steg under hösten/vintern. Med sina olika former, storlekar och ljusbilder presenterar de en mängd nya tillämpningar för in-lite.

We love all shapes & sizes!

PUCK serie

Belysning som lämpar sig för att markera trätrallar, bryggor och uppfarter med

PUCK serie

PUCK är ett nytt integrerat koncept från in-lite som finns i två storlekar och färger. PUCK (Ø 60 mm) och PUCK 22 (Ø 22 mm) har ett hölje av anodiserad aluminium i Warm Silver. PUCK DARK och PUCK 22 DARK finns i mörkgrå anodiserad aluminium. Det subtila ljuset lyser runtomkring armaturen med en vinkel på 180 grader och passar perfekt som markering längs en uppfart, gångstig, spång eller brygga. Eftersom ljuset lyser åt sidan syns lamporna från långt håll. Men PUCK-serien kan också användas som stämningsbelysning, eftersom ljuset inte bländar.

Enkel montering med hållare av rostfritt stål
PUCK 22 (DARK) installeras med hjälp av en bifogad ”tapping plate”, som skyddar det anodiserade höljet. PUCK (DARK) levereras med en monteringsring av rostfritt stål. Denna (separata) ring av rostfritt stål har fjädrande flikar som gör det enkelt att montera och demontera spotlighten spänningsfritt. Monteringsringen av rostfritt stål finns än så länge bara till PUCK & PUCK DARK.

OBS! Hållaren kan inte användas till andra armaturer på Ø 60 mm.

PUCKS EN

 

Titta på PUCK-serien

ACE HIGH serie

Den stående armaturen ACE HIGH har nedåtriktad ljus

ACE HIGH

Den stående armaturen ACE HIGH har nedåtriktad ljus och är speciellt lämplig att användas i rabatter bland växter och prydnadsgräs. Armaturen är ungefär 50 cm hög och har en ljuskälla som kan vinklas ca 10 grader. På så sätt kan man enkelt accentuera vissa delar av rabatten utan att ljuskällan syns.

Perfekt i kombination med andra ACE-armaturer.
ACE HIGH kan fästas med skruvar på hårda ytor eller, om ytan är mjuk, i marken med ett spett. ACE HIGH finns i fyra färger, vilket gör att armaturen enkelt kan kombineras med andra armaturer i ACE-serien.
 

ACE HIGH

 

Titta på ACE HIGH

HALO serie

Komplett väggkoncept för 12 & 230 volt

HALO-serien

Robust & elegant - två ord som kännetecknar vår splitternya serie HALO. Med HALO introducerar vi ett komplett nytt koncept som består av fyra väggarmaturer. Den runda formen och höljet av högkvalitativ anodiserad aluminium ger armaturen en robust och elegant look. HALO vägglampor ger en stram, bred ljusbild på väggen och ett stämningsfullt diffust ljust på marken.

Praktiskt! HALO 230 volts armaturer kan dimmas
De nya armaturerna finns både som downlighter och up-downlighter, och bägge modellerna för 12 och 100-230 volt. Det är alltså ett mångsidigt koncept som passar perfekt på plank, husväggar, en carport eller under ett altantak. Och det är inte den enda fördelen. Versionerna för 230 volt är dessutom konstruerade så att man kan ansluta en dimmer* till den. Det gör att du kan själv anpassa belysningen/stämningen på din HALO 230 volts vägglampa.

* enligt de tekniska direktiven i bruksanvisningen (till exempel en dimmer med fasskärning och en effekt på 2 till 100 watt).

HALO serie dimmable

 

Titta på HALO-serien

MINI WEDGE DARK

Liten väggarmatur för låga väggar & trappsteg

MINI WEDGE DARK

MINI WEDGE DARK är WEDGE:s lillebror. Armaturen är liten (6 cm bred) men har ett brett ljusflöde. Med denna lilla vägglampa kan du i en handomvändning skapa vackra ljuseffekter på en låg vägg, upphöjd rabatt eller i trappsteg. Vid en trappa kan armaturen skapa extra säkerhet. Med ett förbrukningsvärde på bara 0,5 watt är det också en mycket energisnål armatur. 

Tips! Kombinera lilla och stora WEDGE 
För en tuff effekt i trädgården, kombinera MINI WEDGE DARK med andra produkter från WEDGE-serien. MINI WEDGE DARK installeras med hjälp av bifogade skruvar. Höljet klickar man lätt fast.

MINI WEDGE DARK

 

Titta på MINI WEDGE DARK

Läs vår blogg

Vill du veta vad vi håller på med? Titta på vår blogg för nyheter, tips och inspiration!
 

blogg