• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

Inspiration

Träd, buskar & rabatter

in-lite utomhusbelysning och spotlights

Med hjälp av belysning ger du träd, buskar och rabatter den uppmärksamhet de förtjänar.

Din trädgård, (tak)terrass eller uteplats kommer bara till liv om den innehåller tillräckligt med grönska. Växter har en positiv effekt på omgivningen: de är vackra, bra för klimatet och de sörjer för en naturlig dränering i trädgården. Ge dem därför den uppmärksamhet de förtjänar, även på kvällen, genom att använda belysning. Vi presenterar ett par förslag för träd, buskar och rabatter.

in-lite utomhusbelysning träd och rabatter utomhusspotlight

Träd & spotlights

Det finns förstås många olika sorters träd, i olika storlek. Med vårt breda sortiment av markspotlights och utomhusspotlights kan vi presentera fina lösningar till träden i din utomhusmiljö. Har du smala träd? Välj då en spotlight med samlat ljus, en NERO eller SCOPE. till exempel. Har du ett bredare träd? Välj då en spotlight med spritt ljus, till exempel BIG SCOPE. Om du har ett mycket högt träd, då är det bättre att välja en BIG NERO. Denna robusta markspotlight har en räckvidd på upp till 10 meter. För bästa möjliga effekt placerar du 3 spotlights runt stammen. På så sätt lyser du upp kronan på ett jämnare sätt.

in-lite utomhusbelysning lekfull rabatt med LIV och MINI SCOPE

Speelse borders

Skapa rörliga skuggor och fina kontraster i dina rabatter eller blomlådor genom att variera med ljusets riktning. Du kan till exempel belysa buskar eller prydnadsgräs underifrån med MINI SCOPE, men du kan också välja stående lampor såsom LIV, med ljus runtomkring. Om din blomlåda eller rabatt står längs med ett plank eller en vägg kan du också belysa dem uppfrån med väggarmaturer såsom ACE DOWN eller MINI SCOPE utomhusspotlights. Ta alltid hänsyn till ljusbalansen i trädgården när du gör din belysningsplan.

in-lite utomhusbelysning personlig rådgivning återförsäljare

Låt oss ge dig personlig rådgivning

Ljus erbjuder oändliga möjligheter. Vet du redan hur du ska belysa dina träd, buskar eller rabatter? Om du behöver hjälp kan du kontakta våra återförsäljare för personlig rådgivning. De kan hjälpa dig att göra en belysningsplan.

FÖRSÄLJNINGSSTÄLLEN

Använda produkter

in-lite trädgårdsbelysning Markspotlights NERO

NERO

Rund markspotlight accentuerat ljus
in-lite utomhusbelysning Markspotlights BIG NERO

BIG NERO

Robust markspotlight justerbart ljus