• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

Inspiration

Plank & väggar

in-lite ACE DOWN + MINI SCOPE

Plank och väggar med ljus

Väggar i trädgården används oftast som insynsskydd. Men förutom att vara funktionella, kan skiljeväggar, plank eller murar också vara vackra. Med rätt utomhusbelysning kan en vägg dessutom skapa extra stämning. Gör din trädgårdsvägg till en ljusvägg!

in-lite CUBID

Ett plank för trygghet

Föredrar du att din vägg eller ditt plank i första hand är funktionell(t)? Om du har en gångstig längs ett plank eller en vägg kan du montera vägglampor nära marken så att de lyser upp gångstigen. På så sätt blir väggen stämningsfullt belyst, men det är också praktiskt och tryggt när du går genom trädgården på kvällen. Du kan till exempel använda BLINK eller WEDGE.

in-lite EVO DOWN DARK

Stämningsfull trädgårdsvägg

Har du en lounge- eller mathörna intill ett plank eller en vägg? Montera då vägglampor högt upp på väggen för att accentuera den. Om du tycker om stramt, arkitektoniskt ljus, välj armaturer från ACE-serien. Vill du hellre ha runda armaturer med mjukt stämningsljus, välj då t.ex. BLINK.

in-lite MINI SCOPE

Trädgårdsväggar med spotlights

Visste du att MINI SCOPE också lämpar sig för montering på ett plank eller en vägg? Denna lilla spotlight levereras standard med en fastsättningsbygel och kan alltså enkelt monteras på ett plank. Du kan till exempel använda den till att belysa en trädgårdssoffa eller loungestol.

in-lite utomhusbelysning personlig rådgivning återförsäljare

Låt oss ge dig personlig rådgivning

Vilken funktion har väggen eller planket i din trädgård? Vill du ha mer stämning eller handlar det framförallt om säkerhet? Om du behöver hjälp kan du kontakta våra återförsäljare för personlig rådgivning. De kan hjälpa dig att göra en belysningsplan.

Försäljningsställen

Använda produkter

in-lite utomhusbelysning Vägglampor Blink

BLINK

Vägglampa med lins diffus/klar
in-lite trädgårdsbelysning Vägglampor WEDGE

WEDGE

Vägglampa diffust ljus
in-lite utomhusbelysning Vägglampor Ace Down

ACE DOWN

Downlighter justerbart ljus
in-lite trädgårdsbelysning Utomhusspotlights MINI SCOPE (UPDATE)

MINI SCOPE

Mini-utomhusspotlight med spett/väggbyge