• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

Inspiration

Gångstig & uppfart

in-lite utomhusbelysning uppfart med ace-down 100-230 V

Belysa en entré, trädgårdsgång, garage och uppfart

På kvällstid vill du förstås också kunna göra saker runtomkring ditt hus och i trädgården. Bra belysning hjälper dig. Vi tycker att det behövs mer än bara en lampa vid ytterdörren och en vid skjulet. Vi vill gärna visa dig hur man kan belysa en entré, gångstig, uppfart eller ett garage på ett stämningsfullt sätt.

in-lite utomhusbelysning gångstig och uppfart markspotlights

Stämningsfull gångstig

Om det är svårt att hitta i mörkret i din trädgård, är en upplyst gångstig en perfekt lösning. Du kan använda stående lampor såsom LIV DARK. Men du kan också fundera på att arbeta in små LED-lampor i gångstigen; FUSION 22 eller HYVE 22 till exempel. För en naturlig och lekfull effekt ”strör” du ut dem över gångstigen. Med en sådan ”stjärnstig” blir det lätt att ta sig fram genom trädgården.

in-lite utomhusbelysning uppfart och gångstig ACE

Uppfart med utomhusbelysning

Med rätt belysning är det enklare att köra upp bilen på uppfarten. Det finns olika sätt att belysa uppfarten. Du kan till exempel använda stående utomhuslampor såsom ACE eller SENTINA. Om du har en låg mur intill din uppfart kan du också välja vägglampor, BLINK till exempel. Det går förstås också bra att arbeta in markspotlight i stenläggningen. De kan du köra över med bilen.

in-lite utomhusbelysning uppfart och gångstig säker trappa

Trappor med ljus

Har du höjdskillnader i trädgården? Med trappor? När det är mörkt, kan de vara förrädiska. Förhindra att du eller dina gäster snubblar. Montera markspotlights i trappstegen! Använd till exempel FUSION eller HYVE. Du kan också välja att montera vägglampor längs med en sidovägg, CUBID till exempel.

in-lite utomhusbelysning personlig rådgivning återförsäljare

Låt oss ge dig personlig rådgivning

Har du redan kommit fram till hur du ska belysa din gångstig eller uppfart? Om du inte är helt säker, kan du besöka en av våra återförsäljare för personlig rådgivning. De kan hjälpa dig att göra en belysningsplan.

FÖRSÄLJNINGSSTÄLLEN

Använda produkter

in-lite trädgårdsbelysning Markspotlights FUSION 22

FUSION 22

Mini markspotlight mjukt ljus
in-lite trädgårdsbelysning Markspotlights HYVE 22

HYVE 22

Mini markspotlight stämningsljus
in-lite utomhusbelysning Stående lampor Ace

ACE

Låg stående lampa justerbar
in-lite trädgårdsbelysning Markspotlights HYVE

HYVE

Rund markspotlight stämningsljus