• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

Dare to be different

in-lite lab.

INNOVATION SKILJER MELLAN EN LEDARE OCH EN EFTERFÖLJARE

Vi på in-lite vill inspirera och informera dig på bästa möjliga sätt. Vi vill visa upp fantastiska produktkombinationer och ljuseffekter, på häftiga platser. I de coolaste städerna, inom landet och utomlands. in-lite lab. är på jakt efter sådana platser, för att belysa dem och visa upp dem för världen. Så att du och resten av världen kan erfara de många möjligheter som belysning från in-lite erbjuder och använda inspirationen i din egen utemiljö.

Dare to be different
in-lite lab. söker hela tiden efter unika utomhusmiljöer och projekt där belysning kan tillämpas på kreativt sätt. Speciella takträdgårdar, terrasser och hotellträdgårdar hör till kategorin utomhusmiljöer som in-lite lab. gärna sätter tänderna i. Sådana utrymmen är större än genomsnittet och behoven är annorlunda. Det krävs därför ett annat tänkesätt för att belysa sådana platser på ett bra sätt. Vi på in-lite lab. vågar vara annorlunda. Vi söker efter lösningar på alla sorters problem.

Kontakt
Äger du en unik utomhusmiljö som till exempel ett hotell, en (tak)trädgård eller (tak)terrass till en restaurang och skulle du vilja få ett personligt, skräddarsytt och kreativt förslag på belysning? Med armaturer som uppfyller dina behov och önskemål? Tveka inte, utan ta kontakt med oss på in-lite lab.

till in-litelab.com

takträdgård zoku amsterdam
Vincent Neven en Thijs van Zessen
in-lite lab.