• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

EVO: ljusevolution

ENJOY LIFE, ENJOY IN-LITE

Vår nya kollektion EVO, som består av sex armaturer, är försedd med de allra modernaste och bästa lysdioderna (LED) - en riktig ljusevolution. De gör att armaturerna är mycket energisnåla och återger färgerna i trädgården på ett naturtroget sätt. Dessutom är armaturerna utrustade med en så kallad ”diamond cut”-lins som ger ett vackert, jämnt spritt ljus. Kombinera olika produkter från EVO-kollektionen och skapa en förnämlig plats av din utomhusmiljö, där man vill vistas både dag och natt!

EVO-kollektionen finns tillgänglig från slutet av februari 2018. För mer information, läs här!
 

 

evo ground

Integrated: EVO GROUND 300 DARK

Nu introducerar vi EVO GROUND 300 DARK: en serie multifunktionell integrerad belysning med stram, arkitektonisk formgivning. Armaturen är försedd med ett hölje av hårdanodiserad aluminium vilket ger den en stilfull utstrålning. EVO GROUND 300 DARK lämpar sig för stämningsfull belysning av gångstigar, uppfarter och häckar och de kan monteras i stenläggning, grus eller gräs. I en handomvändning kan du skapa ett stramt linjespel i trädgården.  

evo close up
evo ground close up
evo ground packshot
evo dark & evo low dark

Solitary: EVO DARK & EVO LOW DARK

EVO DARKEVO LOW DARK drar verkligen blickarna till sig. De stående armaturerna ger mycket ljus, men bländar inte. De passar perfekt till stämningsfull belysning av gångstigar och uppfarter.

evo dark
evo low dark
packshots
evo wall

Wall: EVO DOWN DARK

Den stilfulla vägglampan EVO DOWN DARK är perfekt för att på ett stämningsfullt sätt belysa väggar, plank och murar. På dagen är det ett stilfullt trädgårdsobjekt, på kvällen ger lampan en vacker ljuseffekt utan att blända.

evo down dark

evo hyde

Surface: EVO HYDE 180 DARK & EVO HYDE 550 DARK

I och med EVO-serien introducerar vi en ny produktgrupp med indirekt, linjär belysning: SURFACE. Med hjälp av EVO HYDE 180 DARK & EVO HYDE 550 DARK kan man enkelt skapa nya ljuseffekter i trädgården. Montera dem till exempel under trappsteg, trätrallar, räcken, (sitt)murar och dammobjekt.

packshots hyde evo

evo
evo

Prislista produktlinjen EVO

Klicka på nedanstående knapp för att ladda ned prislistan för produktlinjen EVO. Det rekommenderade priset är inklusive moms.

Produktblad

Vill du i lugn och ro läsa informationen om de sex produkterna? Klicka på nedanstående knapp för att ladda ned produktbladen.

Titta på produktblad
product sheets evo

Ljusevolution

EVO får representera in-lites ljusevolution. Vi strävar alltid efter innovation och nya, vackra och hållbara belysningslösningar. Håll koll på våra sociala medier för mer information om vår ljusevolution.