• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

Anlägga in-lite i 5 steg

STEG 3: EASY-LOCK

STEG 3: EASY-LOCK

När kabeln ligger på plats är det dags för steg 3; ansluta Easy-Lock. Med Easy-Lock kopplar man enkelt ihop armaturen med 12-voltskabeln. Easy-Lock är en viktig del av vårt system. God kontakt med kabeln garanterar nämligen god ledningsförmåga och därmed bästa möjliga ljusflöde.

Vår Easy-Lock ansluter perfekt till 12-voltskabeln och ett speciellt gel skyddar kopplingen mot fukt och annan påverkan utifrån. Kläm fast kabelrännan på kabeln, fäst den i Easy-lock och vrid på det gängande locket tills du hör ett klick. Kontrollera alltid att locket sitter rakt. Vill du flytta eller byta ut en lampa? Det är inget problem. Man kan enkelt vrida loss Easy-lock igen och ansluta den någon annanstans på kabeln. Kabeln återställer sig av sig själv.

Observera! I filmen ser man två typer av kabelrännor (en smal för 14/2-kabel och en bred för 10/2-kabeln). Efter en uppdatering av vår 10/2-kabel levererar vi bara armaturer med en sorts kabelränna som passar båda typer av kabel.

 

Det är viktigt att Easy-Lock alltid är lättåtkomlig

Se till att du enkelt kan komma åt Easy-Lock vid ett senare tillfälle. Ska du montera markspotlights på Ø 60 mm, tänk på att placera Easy-Lock rakt under borrhålet. Om du har markspotlights på Ø 22 mm, får Easy-Lock inte plats i borrhålet, så då är det bäst att använda förlängningskablar. Anslut Easy-Lock till en lättåtkomlig huvudkabel. På så sätt undviker du problem vid eventuella justeringar.

Steg 2: kabel

Inte lagt kabeln ännu? Gå till steg 2 för att lära dig mer om hur man anlägger kabeln, gör kabeldelningar och snygga avslutningar.

STEG 2

Steg 4: Mini-connector

Inte lagt kabeln ännu? Gå till steg 2 för att lära dig mer om hur man anlägger kabeln, gör kabeldelningar och snygga avslutningar.

STEG 4