• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

in-lite

Blogg

Annemiek
Installation / Nyheter / Produkt

IN-LITE BORRVERKTYG HAR FÖRNYATS

Från och med 2018 har in-lite nya borrverktyg. I samarbete med Van Deursen Diamanttechnieken har vi utvecklat ett nytt borrmaskinset som är speciellt lämpat för bearbetning av markspotlights från in-lite. Borrarna som ingår kan användas till olika material såsom keramik, betong, gatusten och natursten. Borrmaskinsetet finns endast tillgängligt hos in-lite återförsäljare och samarbetspartners. 

INNEHÅLL BORRMASKINSET, ETT KOMPLETT PAKET
In-lite borrmaskinset består av en kakelborrmaskin med stativ, ihopfällbart stöd, två diamantborrar (Ø 22,3 och Ø 60,8 mm) och två skruvnycklar. Kakelborrmaskinen har justerbart varvtal, vilket möjliggör vattenkyld borrning i olika typer av stenläggning. Endast en typ av borr krävs för dessa material. Borrmaskinen är utrustad med en integrerad vattenpump och Y-stödfot. Om du har stenplattor som är större än 60 x 60 centimeter kan du borra hål för in-lite spotlights utan det ihopfällbara stödet.

EN OCH SAMMA BORRTYP FÖR FLERA MATERIAL
I setet ingår en DIAMOND DRILL 22 (Ø 22,3 mm) och en DIAMOND DRILL 60 (Ø 60,8 mm). Med dessa två diamantborrar kan du borra hål för in-lite markspotlights med en diameter på 22 och 60 mm. De lämpar sig för borrning i olika material, t.ex. keramik, betong, tegelsten och natursten. Borrarna har specialkonstruerats för bearbetning av in-lite markspotlights. På så sätt kan man snabbt borra hål i exakt rätt storlek och vara säker på ett perfekt resultat.
Boren met in-lite in verschillende materialen

Veta mer om borrarna? Ladda ned faktabladet här.

RÄTT BORRSTORLEK
Genom att använda in-lite borrmaskinset kan du vara säker på att hålet har rätt storlek och att det borras rakt. Observera! Om en armatur med avvikande storlek placeras i hålet, eller om armaturen placeras snett, kan den belastas fel. Det kan leda till problem med armaturen. För att förhindra detta rekommenderar vi att bara borra med in-lites speciella verktyg. 

PRIS OCH TILLGÄNGLIGHET
Borrmaskinsetet finns endast tillgängligt hos in-lite återförsäljare och samarbetspartners. Ett komplett borrmaskinset kan beställas direkt från leverantören Van Deursen Diamanttechnieken (se Van Deursen Faktablad för kontaktuppgifter). Till och med 31 mars 2018 säljs borrmaskinsetet för ett kampanjpris på € 999,00 exklusive moms. Observera! Leveranskostnader tillkommer. Från januari 2018 kan in-lite återförsäljare också beställa de två diamantborrarna direkt från in-lite.

Faktablad borrmaskinset

Tillbaka till översikt