• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

in-lite

Blogg

in-lite beräkna transformator
Melanie
Installation / Produkt

Hur väljer jag rätt transformator till min belysningsplan?

Vilken transformator passar till din belysningsplan? Det är lätt att räkna ut vilken transformator du behöver. Det är viktigt att den totala effekten för armaturerna i din belysningsplan är lägre än 90 % av transformatorns totala kapacitet. Nedan ges en detaljerad förklaring.

Läs mer
in-lite splitter
Annemiek
Installation / Produkt

Gör det lätt för dig själv

3 skäl till att använda SPLITTER

SPLITTER är en liten oansenlig pryl, men den är mycket praktisk och enkel att använda. I den här bloggen förklarar vi varför SPLITTER kan vara ett perfekt tillbehör när du anlägger en in-lite-trädgård. Vi ger tre skäl:

Läs mer
(BIG) CUBID DARK INSTALLERES
Installation / Produkt

Installera (BIG) CUBID DARK i 5 steg!

Det låter kanske otroligt, men BIG CUBID DARK och CUBID DARK monterar du på nolltid. När vi utformar våra armaturer tänker vi alltid på att de ska vara så enkla som möjligt att montera. I denna blogg förklarar och visar vi med en film hur (BIG) CUBID DARK monteras i 5 enkla steg. Filmen visar monteringen av BIG CUBID DARK, den mindre CUBID DARK monterar du på samma sätt.

Läs mer
CBL-120 10/2 & CBL-200 14/2
Installation / Nyheter / Produkt

Måttangivelse på kabel

Trädgårdsproffs och återförsäljare ställer ofta frågan: ”varför finns det ingen måttangivelse på kabeln?”. En befogad fråga, för utan måttangivelse är det svårt att uppskatta hur många meter kabel som finns kvar på rullen. Ofta måste man rulla ut hela kabeln bara för att konstatera att det fattas ett par meter. Det är alltså en viktig fråga för många trädgårdsproffs.

Läs mer
in-lite outdoor lighting
Melanie
Installation / Inspiration

Vilken typ av ljus passar till vad?

Med passande belysning kommer din utomhusmiljö till sin rätt på kvällen. Men inte alla armaturer ger samma ljuseffekt. För att hjälpa dig att välja rätt när du ska göra en belysningsplan har vi delat in våra utomhuslampor i fyra ljustyper: direkt, indirekt, diffust och accentuerat ljus.

Läs mer
Linjär kabelplan och maximal längd på kabeln
Annemiek
Installation

Linjär kabelplan och maximal längd på kabeln

Allt om kabeln, vad måste man tänka på?

En vackert belyst trädgård startar med en genomtänkt kabel- och belysningsplan. För att göra en bra kabelplan finns det ett par grundläggande saker som man måste tänka på. I den här bloggen berättar vi allt om den maximala längden på kabeln, vad skillnaden är mellan de två kabeltyperna och vad en linjär kabelplan innebär. Fortsätt läsa här!

Läs mer