• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

in-lite

Blogg

Inspiration / Nyheter / Produkt

PUCK-serien | Nytt integrerat koncept

Härmed presenterar vi ett nytt integrerat koncept från in-lite: PUCK-serien. Med dessa markspotlights kan man markera föremål i trädgården; t.ex. trallar, bryggor, gångstigar och trappsteg. Vill du veta mer om hur PUCK kan tillämpas och vad det är som gör dem så speciella? Läs mer här!

Splitternytt 360° integrerat koncept
PUCK är ett innovativt koncept inom produktgruppen markspotlights. Innovativt, eftersom PUCK, i motsats till HYVE, FLUX och FUSION, lyser sidledes i 360° och sticker upp ovanför markytan (stenläggning, trä etc.). De nya egenskaperna, samt det milda, diffusa ljuset, ger mer djup åt trädgården. En annan fördel är att PUCK inte bländar. Den unika armaturen PUCK finns i två format (Ø 60 mm & Ø 22 mm) och två färger (rosé-silver & mörkgrått).

Multifunktionell, praktisk och stämningsfull
Tack vare det speciella ljusknippet och det faktum att PUCK-armaturen monteras ovan jord, gör den idealisk för flera olika tillämpningar. PUCK är i första hand till för att markera föremål i trädgården med. Till exempel trätrallar, bryggor, gångstigar och trappsteg. Man kan också använda den till uppfarter och parkeringsplatser. Alla armaturer i PUCK-serien kan nämligen köras över. Men det är inte allt. Tack vare det subtila och diffusa ljuset passar PUCK också perfekt som stämningsljus på din altan eller i din loungehörna. Kort sagt en mycket mångsidig markspotlight.

Toepassingen PUCK's

Olika storlekar för olika tillämpning
PUCK markspotlights finns i två storlekar: 22 och 60 millimeter. Det är en smaksak vilken storlek du väljer för vilken tillämpning (uppfart, altan etc.). Men tänk på att placeringen måste vara praktisk. PUCK 60 mm passar till exempel bäst längs med en altan eller gångstig. PUCK 22 mm kan också spridas ut över ytan. Det går för övrigt också bra att kombinera de två storlekarna.

Stilfull look & feel
PUCK-armaturerna har ett hölje av anodiserad aluminium i mörkgrått och rosé-silver. Det gör att de passar perfekt ihop med andra in-lite-armaturer i rosé-silver och mörkgrått. Matcha färgerna på din armaturer, så skapar du en fin enhet i din trädgård. PUCK och PUCK 22 har en elegant utstrålning, men är, tack vare de lugna färgerna, inte alltför iögonenfallande (speciellt inte på dagen). DARK-varianterna, PUCK DARK och PUCK 22 DARK, är mörkgrå, vilket ger armaturerna en arkitektonisk look.

PUCK 22 rosé zilver + donkergrijs

Monteras på nolltid
PUCK markspotlights kan enkelt monteras i olika material (bland annat sten, trä och jord). Det bifogade monteringstillbehöret av rostfritt stål (till PUCK & PUCK DARK) och hjälpplåten (till PUCK 22 & PUCK 22 DARK) förenklar monteringen av markspotlightsen. Har du valt stenläggning av GeoCeramica®-plattor? Då rekommenderar vi att nu utnyttjar vår ”in-lite ready” Geoceramica® service.

Nya höst/vinterprodukter
PUCK markspotlights hör till sortimentet ”We love all shapes & sizes”. Det är in-lites nya höst- och vinterprodukter. Vill du veta mer om dessa produkter (ACE HIGH, HALO-serien och MINI WEDGE DARK)? Ta en titt på produktsidan för mer information!

LÄS MER 

Tillbaka till översikt

Använda produkter

PUCK RVS cup
Nyhet!

PUCK

Rund markspotlight med ljus åt alla håll
PUCK 22
Nyhet!

PUCK 22

Mini-markspotlight med ljus åt alla håll
PUCK DARK + RVS cup
Nyhet!

PUCK DARK

Rund markspotlight med ljus åt alla håll
PUCK 22 DARK
Nyhet!

PUCK 22 DARK

Mini-markspotlight med ljus åt alla håll