• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

in-lite

Blogg

Inspiration / Nyheter / Produkt

Nya produkter höst/vinter 2018

Vi är stolta över att kunna presentera höstens nyheter: PUCK-serien, ACE HIGH, HALO-serien och MINI WEDGE DARK. De nya produkterna finns i olika former och storlekar och de har allesammans olika, specifika ljusbilder och tillämpningar. Nyfiken? Här kan du lära känna våra nykomlingar!

We love all shapes & sizes!
I vår natträdgård på GaLaBau-mässan i Neurenberg, Tyskland, kunde publiken redan beundra dem, höstens nyheter. Med de nya serierna PUCK och HALO, ACE HIGH och MINI WEDGE DARK breddar in-lite belysningssortimentet och ökar antalet tillämpningar. Alla armaturerna har nämligen olika form, storlek och ljusbild. Här kan du läsa en kort produktintroduktion, så att du får ett första intryck av höstens nya produkter. Vill du har utförligare produktinformation? Följ oss, så håller du dig uppdaterad.

PUCK - väntas i slutet av oktober.
PUCK-serien är ett nytt integrerat koncept från in-lite som finns i två olika storlekar och färger: PUCK (DARK) (Ø 60 mm) och PUCK 22 (DARK) (Ø 22 mm) har ett hölje av anodiserad aluminium och finns i färgerna rosé-silver och mörkgrått. Armaturerna passar perfekt till att markera trätrallar, bryggor och uppfarter med.

ACE HIGH - väntas i slutet av oktober.
Den stående armaturen ACE HIGH har nedåtriktat ljus och är speciellt lämplig att användas bland växter och prydnadsgräs i rabatter. ACE HIGH är del av ACE-serien och finns i fyra färger: rosé-silver, mörkgrått, vitt och kortenstål. ACE HIGH kan kombineras med andra ACE-armaturer.

Nieuwe producten najaar 2018

HALO - förväntas i mitten av november/december
Serien HALO, som består av fyra rundade, högvärdigt anodiserade väggarmaturer, är ett komplett väggkoncept för 12 & 230 volt. De eleganta vägglamporna ger en stram, bred ljusbild på väggen och ett stämningsfullt diffust ljust på marken. Men det är inte allt. De två 230-voltsarmaturerna är dessutom konstruerade så att man kan ansluta en dimmer till dem. Det gör att HALO 230 volts vägglampor enkelt kan anpassas till olika platser och stämningar.

MINI WEDGE DARK - förväntas i mitten av december
Med hjälp av MINI WEDGE DARK, vår nya lilla muskelknutte, skapar man vackra ljuseffekter på låga väggar, upphöjda rabatter eller trappsteg. MINI WEDGE DARK har ett brett ljussken, vilket är ganska märkvärdigt om man tänker på att väggarmaturen endast är 6 cm bred. Produkten kan enkelt kombineras med de andra modellerna i WEDGE-serien.

Produktbroschyr
Vill du veta mer om våra nya produkter och se hur armaturerna kan tillämpas? Ladda ned produktbroschyren.

Ladda ned produktbroschyr

Tillbaka till översikt