• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

in-lite

Blogg

Inspiration / Nyheter / Produkt

MINI WEDGE DARK | Kompakt format, vackert resultat

Väggserien WEDGE har breddats med modellen MINI WEDGE DARK. Denna kompakta vägglampa med subtilt ljussken är en stämningsfull accessoar på låga väggar, trappsteg eller en upphöjda rabattkanter. Vill du se vilka ljuseffekter man kan uppnå med MINI WEDGE DARK eller vill du ha mer information? Läs mer här!

Funktionell och stämningsfull
Trots det kompakta formatet (6 cm bred) har MINI WEDGE DARK ett brett ljusknippe och en räckvidd på 1 meter. Det gör den till en idealisk armatur för trappsteg, låga väggar eller exempelvis en upphöjd rabattkant eller blomlåda. Den kompakta vägglampan gör inte bara utomhusmiljön säkrare, det subtila, diffusa ljusskenet är också mycket stämningsfullt.MINI WEDGE DARK

Unik och energisnål vägglampa
Dagtid har MINI WEDGE DARK en unik utstrålning tack vare den mörkgrå färgen och kantiga form. MINI WEDGE DARK är mycket energisnål. Armaturen har energimärkning A++ och en förbrukning på 0,6 watt. Väggarmaturen kan enkelt fästas med de två bifogade skruvarna och klaffen klickas fast. Se bruksanvisningen för mer information.

TIPS! Kombinera olika WEDGE-armaturer
Nyheten MINI WEDGE DARK har ökat möjligheterna inom produktlinjen WEDGE. Andra väggarmaturer i detta koncept är WEDGE DARK & WEDGE SLIM DARK. WEDGE-armaturerna kännetecknas av sina strama och kantiga former. En kombination av DARK-modeller: MINI WEDGE DARK, WEDGE DARK och/eller WEDGE SLIM DARK förstärker varandra och skapar en tuff effekt i trädgården. Vill du också ha MINI WEDGE DARK eller en av WEDGE-modellerna i din trädgård? Besök ett försäljningsställe i närheten och ta en titt på armaturerna i verkligenheten.

SÖK FÖRSÄLJNINGSSTÄLLE 

Tillbaka till översikt

Använda produkter

MINI WEDGE DARK
Nyhet!

MINI WEDGE DARK

Liten vägglampa med diffust ljus