• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

in-lite

Blogg

Nya produkter hösten 2018
Daan
Inspiration / Nyheter / Produkt

Love all shapes & sizes

Nya produkter höst/vinter 2018

Vi är stolta över att kunna presentera höstens nyheter: PUCK-serien, ACE HIGH, HALO-serien och MINI WEDGE DARK. De nya produkterna finns i olika former och storlekar och de har allesammans olika, specifika ljusbilder och tillämpningar. Nyfiken? Här kan du lära känna våra nykomlingar!

Läs mer
GaLaBau 2018
Daan
Inspiration / Nyheter / Produkt

Återblick GaLaBau 2018

Med stolthet ser vi tillbaka på vårt deltagande på GaLaBau-mässan 2018 i Neurenberg, Tyskland. Det internationella evenemanget, som är en av de största och viktigaste branschmässorna för trädgårds-, landskaps- och urban design, lockade i år mer än 70 000 besökare. Under fyra dagar fick mässbesökarna chansen att lära känna in-lite och våra produktnyheter. Extra roligt var naturligtvis presentationen av prototyperna för våra nya transformatorer.

Läs mer
in-lite app
Daan
Nyheter / Produkt

Med vår in-lite app får du fullständig koll över belysningen i din trädgård

Det är närmare än du tror, för 2019, det år då vårt företag fyller 20, kommer vi att marknadsföra vår nya transformator SMART med en app för iOS och Android!

Läs mer
GaLaBau 2018
Daan
Nyheter

Save the date: 12-15 september

in-lite på GaLabau 2018

I mitten av september är det dags igen; in-lite deltar i mässan GaLaBau 2018! Det är en av de största och viktigaste branschmässorna för trädgårds-, landskaps- och urban design. Det internationella evenemanget i Nürnberg, Tyskland, börjar onsdagen den 12 september och slutar lördagen den 15 september.

Läs mer
in-lite beräkna transformator
Melanie
Installation / Produkt

Hur väljer jag rätt transformator till min belysningsplan?

Vilken transformator passar till din belysningsplan? Det är lätt att räkna ut vilken transformator du behöver. Det är viktigt att den totala effekten för armaturerna i din belysningsplan är lägre än 90 % av transformatorns totala kapacitet. Nedan ges en detaljerad förklaring.

Läs mer
in-lite splitter
Annemiek
Installation / Produkt

Gör det lätt för dig själv

3 skäl till att använda SPLITTER

SPLITTER är en liten oansenlig pryl, men den är mycket praktisk och enkel att använda. I den här bloggen förklarar vi varför SPLITTER kan vara ett perfekt tillbehör när du anlägger en in-lite-trädgård. Vi ger tre skäl:

Läs mer