• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

in-lite

Blogg

in-lite splitter
Annemiek
Installation / Produkt

Gör det lätt för dig själv

3 skäl till att använda SPLITTER

SPLITTER är en liten oansenlig pryl, men den är mycket praktisk och enkel att använda. I den här bloggen förklarar vi varför SPLITTER kan vara ett perfekt tillbehör när du anlägger en in-lite-trädgård. Vi ger tre skäl:

Läs mer
(BIG) CUBID DARK INSTALLERES
Daan
Installation / Produkt

Installera (BIG) CUBID DARK i 5 steg!

Det låter kanske otroligt, men BIG CUBID DARK och CUBID DARK monterar du på nolltid. När vi utformar våra armaturer tänker vi alltid på att de ska vara så enkla som möjligt att montera. I denna blogg förklarar och visar vi med en film hur (BIG) CUBID DARK monteras i 5 enkla steg. Filmen visar monteringen av BIG CUBID DARK, den mindre CUBID DARK monterar du på samma sätt.

Läs mer
CBL-120 10/2 & CBL-200 14/2
Daan
Installation / Nyheter / Produkt

Måttangivelse på kabel

Trädgårdsproffs och återförsäljare ställer ofta frågan: ”varför finns det ingen måttangivelse på kabeln?”. En befogad fråga, för utan måttangivelse är det svårt att uppskatta hur många meter kabel som finns kvar på rullen. Ofta måste man rulla ut hela kabeln bara för att konstatera att det fattas ett par meter. Det är alltså en viktig fråga för många trädgårdsproffs.

Läs mer
in-lite vägglampa EVO DOWN DARK 100-230V
Annemiek
Nyheter / Produkt

Ny EVO vägglampa

Komplettera din EVO-trädgård med vår nya EVO DOWN 100-230V

Arkitektonisk och rustik, tillverkad av högkvalitativa material, strålande på strama väggar och husgavlar. Vi är mycket stolta över att kunna presentera EVO DOWN DARK 100-230V, en ny vägglampa i EVO-sortimentet som ansluts till elnätet. Denna stilfulla vägglampa kompletterar din EVO-trädgård. Förutom den snygga, strama vägglampan kan du också skaffa det praktiska tillbehöret EVO WALL MOUNT DARK 100-230V. När du ansluter vägglampan EVO kan du på ett snyggt sätt dölja eluttaget med denna täckplåt.

Läs mer
Type buitenverlichting in-lite
Melanie
Installation / Inspiration

Hvilken type lys bruker du til hva?

Med den riktige belysningen får du mer glede av ditt utemiljø om kvelden. Alle lamper gir deg en annen lyseffekt. For å gjøre det lettere å velge riktige lamper til lysplanen din, er utelampene våre inndelt i fire lystyper: direkte, indirekte, diffust og aksentlys. 

Läs mer
in-lite Product Advisor
Melanie
Inspiration / Nyheter / Produkt

Online rådgivningsverktyg

NYHET! in-lite Product Advisor

Vi kan mycket väl föreställa oss att du behöver lite hjälp när du ska välja trädgårdsbelysning. Därför lanserar vi vår Product Advisor. Med detta praktiska verktyg kan du se vilka armaturer som passar bäst till olika delar av trädgården, samt hur de ska monteras. 

Läs mer