• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

in-lite

Blogg

in-lite förpackningsetikett
Annemiek
Produkt

Specifikationer in-lite förpackningsetikett

in-lite förpackning: ny look & mer information

I och med den nya trädgårdssäsongen 2018 har alla in-lites produkter fått en helt ny förpackningsdesign. Det är en stram, modern förpackning med en etikett som innehåller mer nyttig information. I den här bloggen förklarar vi uppgifterna som ges på etiketten.

Läs mer
EVO, a new in-lite evolution begins
Marloes
Nyheter / Produkt

Nyheter 2018

EVO: a new evolution begins...

I år är det 18 år sedan vi lanserade vår första in-lite-armatur. För att fira det, har vi i år introducerat en speciell, ny produktlinje med namnet EVO. En produktlinje av förstklassig kvalitet med bästa möjliga lysdioder (LED). Det är ett utmärkt tillfälle att ge vår logotyp och förpackningar en ”makeover”. För en sneak preview, fortsätt läsa!

Läs mer
Backyard Gym!

Multifunktionell trädgård 2.0: The backyard gym!

Läs mer
Annemiek
Inspiration
ACE LENS
Annemiek
Produkt

in-lite spotlight: tillbehör

ACE LENS DIFFUSE & CLEAR: kreativ effekt med ACE-serien

Roliga nyheter! Från och med nu finns ACE LENS DIFFUSE & ACE LENS CLEAR i butikerna. ACE LENS ändrar ljusknippet på din ACE-armatur. Du får alltså ännu fler kreativa möjligheter att skapa en helt ny look med din trädgårdsbelysning.

Läs mer
Annemiek
Inspiration

in-lite spotlight: accessoires

SHIELD 1: Litet format, stort resultat

SHIELD 1 ser inte mycket ut för världen, men har stor effekt på ljuset från MINI SCOPE. SHIELD 1 är en liten kåpa som man kan skärma av ljuset på ena sidan av MINI SCOPE med. På så sätt bländar inte ljuset.

Läs mer
in-lite ACE wandarmatuur
Annemiek
Produkt

in-lite spotlight: tillbehör

SHUTTER, få ut mer av din ACE väggarmatur

Med tillbehöret SHUTTER kan ljusvinkeln på alla ACE-armaturer ställas in i önskad bredd. Den två klaffarna kan ställas in var för sig. På så sätt kan du justera ljusknippet efter eget tycke och smak, och din ACE trädgårdsbelysning blir unik och personlig!

Läs mer