• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

in-lite

Blogg

in-lite Product Advisor
Melanie
Inspiration / Nyheter / Produkt

Online rådgivningsverktyg

NYHET! in-lite Product Advisor

Vi kan mycket väl föreställa oss att du behöver lite hjälp när du ska välja trädgårdsbelysning. Därför lanserar vi vår Product Advisor. Med detta praktiska verktyg kan du se vilka armaturer som passar bäst till olika delar av trädgården, samt hur de ska monteras. 

Läs mer
in-lite vägglampa EVO DOWN DARK 100-230V
Annemiek
Nyheter / Produkt

Ny EVO vägglampa

Komplettera din EVO-trädgård med vår nya EVO DOWN 100-230V

Arkitektonisk och rustik, tillverkad av högkvalitativa material, strålande på strama väggar och husgavlar. Vi är mycket stolta över att kunna presentera EVO DOWN DARK 100-230V, en ny vägglampa i EVO-sortimentet som ansluts till elnätet. Denna stilfulla vägglampa kompletterar din EVO-trädgård. Förutom den snygga, strama vägglampan kan du också skaffa det praktiska tillbehöret EVO WALL MOUNT DARK 100-230V. När du ansluter vägglampan EVO kan du på ett snyggt sätt dölja eluttaget med denna täckplåt.

Läs mer
Linjär kabelplan och maximal längd på kabeln
Annemiek
Installation

Linjär kabelplan och maximal längd på kabeln

Allt om kabeln, vad måste man tänka på?

En vackert belyst trädgård startar med en genomtänkt kabel- och belysningsplan. För att göra en bra kabelplan finns det ett par grundläggande saker som man måste tänka på. I den här bloggen berättar vi allt om den maximala längden på kabeln, vad skillnaden är mellan de två kabeltyperna och vad en linjär kabelplan innebär. Fortsätt läsa här!

Läs mer
in-lite förpackningsetikett
Annemiek
Produkt

Specifikationer in-lite förpackningsetikett

in-lite förpackning: ny look & mer information

I och med den nya trädgårdssäsongen 2018 har alla in-lites produkter fått en helt ny förpackningsdesign. Det är en stram, modern förpackning med en etikett som innehåller mer nyttig information. I den här bloggen förklarar vi uppgifterna som ges på etiketten.

Läs mer
Grondspots boren in-lite
Annemiek
Installation / Nyheter / Produkt

IN-LITE BORRVERKTYG HAR FÖRNYATS

Från och med 2018 har in-lite nya borrverktyg. I samarbete med Van Deursen Diamanttechnieken har vi utvecklat ett nytt borrmaskinset som är speciellt lämpat för bearbetning av markspotlights från in-lite. Borrarna som ingår kan användas till olika material såsom keramik, betong, gatusten och natursten. Borrmaskinsetet finns endast tillgängligt hos in-lite återförsäljare och samarbetspartners. 

Läs mer
EVO, a new in-lite evolution begins
Marloes
Nyheter / Produkt

Nyheter 2018

EVO: a new evolution begins...

I år är det 18 år sedan vi lanserade vår första in-lite-armatur. För att fira det, har vi i år introducerat en speciell, ny produktlinje med namnet EVO. En produktlinje av förstklassig kvalitet med bästa möjliga lysdioder (LED). Det är ett utmärkt tillfälle att ge vår logotyp och förpackningar en ”makeover”. För en sneak preview, fortsätt läsa!

Läs mer