• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

in-lite

Blogg

HALO 230V wandlampen
Inspiration / Nyheter / Produkt

Komplett nytt dimbart väggkoncept

HALO-serien | Högkvalitativa vägglampor med rund form

HALO-serien, in-lites nya väggkoncept, består av en downlighter och en up-downlighter. Båda modellerna finns i en 12-voltsvariant för anslutning till in-lite-kabeln och en dimbar variant för 100-230V som kan anslutas direkt till elnätet. Vill du veta mer om den nya HALO-serien? Läs mer här...

Läs mer
ACE HIGH
Inspiration / Nyheter / Produkt

Ge trädgården en finishing touch med en hög utomhuslampa

ACE HIGH | Blickfång i rabatten

Ge din ACE-trädgård en finishing touch med den nya ACE HIGH. Med denna höga stående armatur skapar du vackra ljuseffekter bland växter och prydnadsgräs. Vill du se hur effektfull ACE är eller veta mer om denna höga utomhuslampa? Läs mer här!

Läs mer
MINI WEDGE DARK
Inspiration / Nyheter / Produkt

Kompakt väglampa för låga väggar eller trappsteg

MINI WEDGE DARK | Kompakt format, vackert resultat

Väggserien WEDGE har breddats med modellen MINI WEDGE DARK. Denna kompakta vägglampa med subtilt ljussken är en stämningsfull accessoar på låga väggar, trappsteg eller en upphöjda rabattkanter. Vill du se vilka ljuseffekter man kan uppnå med MINI WEDGE DARK eller vill du ha mer information? Läs mer här!

Läs mer
PUCK 825x350 pix
Inspiration / Nyheter / Produkt

Perfekt som stämningsbelysning eller markering

PUCK-serien | Nytt integrerat koncept

Härmed presenterar vi ett nytt integrerat koncept från in-lite: PUCK-serien. Med dessa markspotlights kan man markera föremål i trädgården; t.ex. trallar, bryggor, gångstigar och trappsteg. Vill du veta mer om hur PUCK kan tillämpas och vad det är som gör dem så speciella? Läs mer här!

Läs mer
Nya produkter hösten 2018
Inspiration / Nyheter / Produkt

Love all shapes & sizes

Nya produkter höst/vinter 2018

Vi är stolta över att kunna presentera höstens nyheter: PUCK-serien, ACE HIGH, HALO-serien och MINI WEDGE DARK. De nya produkterna finns i olika former och storlekar och de har allesammans olika, specifika ljusbilder och tillämpningar. Nyfiken? Här kan du lära känna våra nykomlingar!

Läs mer
GaLaBau 2018
Inspiration / Nyheter / Produkt

Återblick GaLaBau 2018

Med stolthet ser vi tillbaka på vårt deltagande på GaLaBau-mässan 2018 i Neurenberg, Tyskland. Det internationella evenemanget, som är en av de största och viktigaste branschmässorna för trädgårds-, landskaps- och urban design, lockade i år mer än 70 000 besökare. Under fyra dagar fick mässbesökarna chansen att lära känna in-lite och våra produktnyheter. Extra roligt var naturligtvis presentationen av prototyperna för våra nya transformatorer.

Läs mer