• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

Anlägga in-lite i 5 steg

STEG 5: ARMATUR

armatuur

STEG 5: ARMATUR

Nu är det dags för det sista steget; att ansluta själva lamporna! Vi har fyra kategorier av lampor: stående lampor, vägglampor, markspotlights och utomhusspotlights. Följ alltid bruksanvisningen när du installerar lampan.

Du kan också titta på installationsfilmerna som hör till de olika produktgrupperna.

Stående lampor

Stående lampor används exempelvis för att höja stämningen på en altan, längs en gångstig eller i en rabatt. I den här filmen kan du se hur man installerar en vägglampa.

 

 

Vägglampor

Vägglampor passar till exempel bredvid dubbla dörrar eller i rad på ett plank. Titta på filmen för en demonstration.

 

 

Utomhusspotlights

Utomhusspotlights är perfekta för att belysa exempelvis konstverk, träd och buskar med. I filmen kan du se hur man ansluter en utomhusspotlight.

 

 

Markspotlights 60mm

Markspotlights arbetar man in i markytan, till exempel i stenläggning, trä eller grus. Titta på filmen för en demonstration (60 mm markspotlight).

Markspotlights 22 mm

Markspotlights arbetar man in i markytan, till exempel i stenläggning, trä eller grus. Titta på filmen för en demonstration (22 mm markspotlight).

Gaten boren voor geïntegreerde verlichting

Borra hål för integrerad belysning

Om du vill integrera runda markspotlights måste du först borra hål. I trä kan du enkelt borra själv med hjälp av en träborr. När det gäller att borra i betong, natursten eller keramik behöver man en vattenkyld diamantborr och ett stativ. in-lite erbjuder sina återförsäljare och yrkesmän proffsig borrutrustning som också lämpar sig för keramik. Vill du veta mer? Läs vår blogg om ämnet. Vill du hellre ha keramikplattor med förborrade hål? Fortsätt läsa.

BLOGG IN-LITE BORRUTRUSTNING

Steg 4: Mini-connector

Har du inte anslutit din mini-connector än? Gå till steg 4 för att se hur det fungerar.

 

 

STEG 4

Installationsbroschyr

Vill du läsa installationstipsen en gång till i lugn och ro? Ladda ned vårt informationsblad med installationstips. På installationsbladet har vi samlat de viktigaste tipsen för ett professionellt utformat in-lite-system, steg för steg.

LADDA NED INFORMATIONSBLAD