• Nederländsk kvalitetsdesign
  • Energisnålt & hållbart
  • Enkelt & flexibelt
  • 5 års garanti
Mer information

in-lite

skapar unika utemiljöer

Att vistas utomhus ger energi och får oss att må bra. Med utomhusbelysning kan du njuta av din trädgård eller uteplats 24 timmar om dygnet. Vi vill gärna hjälpa dig att göra något unikt av din utemiljö!

Låt dig inspireras

EVO: A NEW EVOLUTION BEGINS...

Vi är stolta över att kunna presentera produktlinjen EVO. Sex nya in-lite-armaturer med gränslösa möjligheter. Vill du se produkterna och inspirerande tillämpningsmöjligheter? Fortsätt läsa här!

Läs mer

Virtual reality trädgårdstur

Trädgård i 360°

Virtuell trädgårdstur

Product Advisor

Tycker du det är svårt att välja trädgårdsbelysning? Vi är stolta över att kunna presentera vår Product Advisor! Med detta praktiska verktyg kan du se vilka armaturer som passar bäst till olika delar av trädgården, samt de ska monteras. Testa här!

TESTA PRODUCT ADVISOR

Inspiration & Tips

4 oumbärliga tips för din belysningsplan

Blogg

Tips för din belysningsplan

Här får du fyra viktiga tips för en lyckad belysningsplan.

Läs mer
Trädgården av bloggaren Anne från Remade with Love

Bloggaren Remade with love

Utomhusbelysning steg för steg

Vårt system är mycket flexibelt. Vill du börja med ett par lampor och kanske skaffa flera senare? Inget problem! Bloggaren Anne från ”Remade with love” hade i förväg noga tänkt ut vilka delar och föremål i trädgården som hon ville lyfta fram och belysa. Sedan anlade hon steg för steg belysning i sin trädgård. Hon började med ett par spotlights och en vägglampa för att lysa upp äppelträdet och uthuset.

Visa Annes trädgård

Vill du ha mer inspiration?

Titta på fler produkter
in-lite installationtips

Installation

Installationstips

All utomhusbelysning från in-lite baseras på lågspänning, 12 volt, och kan därför installeras enkelt och säkert. Vill du anlägga in-lite-belysning själv, kan det vara bra att veta att vi har samlat de viktigaste tipsen åt dig. Titta på våra praktiska instruktionsfilmer så kommer du lyckas anlägga ett proffsigt system!

Titta på filmerna